Ny forside på brandbuif.no

Postet av Brandbu IF den 20. Jun 2018

Vi har nå lansert ny forside på vår hjemmeside. Dette er et ledd i ombygging og opprydding i våre sider. Vi håper dette vil føre til en enklere navigering og brukergrensesnitt for dere alle. Vi tar gjerne i mot ros og ris, så send gjerne en e-post til leder@brandbuif.no hvis du har noen meninger.

Bif nytt mai 2018

Postet av Brandbu IF den 25. Mai 2018

Med ønske om en riktig god sommer og god lesning.

17. mai i Brandbu

Postet av Brandbu IF den 17. Mai 2018

Stor takk til dere som var med å representerte Brandbu Idretsforening i årets 17. maitog. Det ble en hyggelig tur opp til Marka og ned til Størenslunden.

Kontortid for leder

Postet av Brandbu IF den 4. Apr 2018

Nå førstkommende torsdag starter ny leder opp med kontortid i klubbkontoret. Det blir i første omgang åpningstider torsdager og tirsdager fra kl 17:00 - 20:00. Enten du ønsker å komme innom og ta en prat, eller du trenger hjelp med å komme i gang med våre elektroniske tjenester, er jeg der for deg.

Du kan få hjelp med;

- Ny epostløsning for styremedlemmer, oppsett på pc, mac og mobil

- Bruk av våre nettsider, oppsett og redigering av nettsider

- Innlogging og bruk av Min idrett, både på nett og mobil app

- Vise politiattest hvis du skal det

Ønsker spesielt foreldre og ungdommer som kan administrere sine kontaktopplysninger selv via min idrett, dette vil være til stor hjelp både for dere og oss. Da kan vi alltid ha oppdaterte medlemsregister.

Så nok en gang, velkommen til en hyggelig prat :-)

Årsmøte med ny leder

Postet av Brandbu IF den 15. Mar 2018

Tirsdag kveld på årsmøte i Brandbu IF ble Ove Nordberg ble valgt som ny leder for idrettsforeningen.

Jeg takker for tilliten og gleder meg til jobben som leder i en strålende klubb med mange dyktige tillitsvalgte og herlige medlemmer.

En stor takk til Hans Jørgen Kvåle for vel utført lederarbeid. Også en takk til øvrige styremedlemmer som nå har takket for seg etter vel utførte verv.

Selv om vi er et velldrevet lag med mange dyktige tillitsvalgte, ledere, trenere og ikke minst foreldre, som sammen skaper aktivitet og liv i laget, er det mange som må til for å få maskineriet til å fungere med over 1000 medlemmer.

Vi mangler er i dag en person til AU som sekretær, så kunne du tenke deg å bli med i ledergruppa er det bare å ta kontakt, du er hjertelig velkommen. Ta kontakt med ny leder på leder@brandbuif.no eller mobil 95291606

Vi mangler også et nytt styre til idrettsskolen, så her er vi avhengige av driftige forelder neste skole år. Dette må vi få til, dette er et viktig tilbud for de minste.

Bragdpokal komiteens formann, Bjørn Ola Skavern, kunne dele ut bragdpokalen til Lotta Flatum Fallingen. Hun vant sølv i diskos under ungdomsmesterskapet 2017 og tok seieren i diskos i Ungdomsspelen i Gøteborg 2017, internasjonalt stevne.

Lotta Flatum Fallingen kunne også motta klubbens treningsstipend på 5000 kr, sammen med Guro Bakken Andresen, ungdomsmester i høyde innendørs og Kjetil Røste Ringen, NM bronse i slegge.

Gratulerer så mye til alle.

Vi håper å kunne, sammen med alle dere som støtter oss, legge tilrette for nye flotte aktiviteter og et vel drevet tilbud til både barn, ungdom og voksne i årene fremover.

Skrevet av ny leder Ove Nordberg

Her finner du Årsmøteprotokoll for 2017