Brandbu IF - Idrettsskolen

Postet av Brandbu IF - Idrettsskolen den 20. Aug 2016

INVITASJON TIL BRANDBU IDRETSFORENINGS IDRETTSSKOLE

for barn i 1.-4. klasse 2016/2017

Nå er det igjen tid for idrettsskole! Vi håper mange har mulighet til å delta. Idrettsskolen er et fint og allsidig tilbud for barna. Her får de prøve seg på forskjellige idretter. Det er viktig å følge med på mail og BIF sin hjemmeside i forkant av aktiviteten, da tidspunkt og sted kan variere. Men det vil alltid være idrettsskole på onsdager. De ukene vi har svømming, er vi avhengig av hjelp fra noen foreldre til å sitte kantvakt til sikkerhet for barna. Dette avtales i forkant hver gang.

Vi starter idrettsskolen med o-løp onsdag 7.september kl. 17.30.
Dette vil foregå i Dæhlenmoen i Brandbu.

Uke 36, 37, 38, 39 O-løp (Dæhlenmoen)

Uke 41, 42, 43, 44 Håndball

Uke 45, 46, 47, 48 Svømming

Uke 2, 3, 4, 5 Skøyter

Uke 6, 7, 8, 10 Ski/skilek

Uke 11, 12, 13, 14, Fotball/ballspill

Uke 16, 17, 18, 19 Friidrett

Treningsavgiften for hele året er kr. 250,- og alle deltagerne må være medlem i BIF.
De som ikke har betalt medlemskontingent i BIF for inneværende år, får kontingentkravet sammen med kravet om treningsavgift. De andre får bare krav om treningsavgift. På denne måten slipper dere å forholde dere til to fakturaer. Treningsavgiften dekker trening og avslutning med premie.

PÅMELDING PR. MAIL til: brandbubarneidretten@gmail.com

Påmelding må inneholde følgende:

• Navn, fødselsdato, adresse, skole og klasse på deltager.
  • Navn, adresse, telefonnummer (helst mobil) og e-post adresse til en foresatt.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Marianne Olsen på tlf: 936 91 968 eller Silje Haugen på tlf: 992 46 772

Vi håper dette kan være et fristende fritidstilbud, og ønsker deg vel møtt!

Med hilsen
styret i barneidretten