Brandbu-utøver skal representere Norge i Abu Dhabi

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 18. Jul 2018

Norges friidrettsforbund (NFIF) har tatt ut Lars Aleksander Ruud fra Brandbu Idrettsforening til å representere Norge i Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019. Dette er et breddeidrettsarrangement som primært har som mål å gi utøvere motivasjon til ytterligere aktivitet i idrettslagene.

Lars Aleksander Ruud ble tatt ut etter en helhetsvurdering hvor blant annet deltagelse i serien Friidrett Grand Prix ble vektlagt. I tillegg ble utenomsportslige krav vurdert, som riktige holdninger og sportslige verdier som er i tråd med NFIF sine verdier .

Brandbu IF er svært stolt over at en våre utøvere er tatt ut til å representere Norge under Special Olympics World Games. Vi ser på dette som en anerkjennelse av det arbeidet vi, i samarbeid med Civitan Hadeland, i lengre tid har gjennomført med både treningstilbud for funksjonshemmede og som arrangører av Friidrett Grand Prix- stevner.

 

Lars Aleksander gleder seg til å delta på lekene i Abu Dhabi i mars 2019. Dette er veldig moro og Brandbu IF ønsker Lars Aleksander lykke til med forberedelsene til lekene og gratulerer med uttaket.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline