Velkommen til Brandbu Idretsforenings Dugnadsportal

Brandbu Idretsforening er et lag som baserer sin drift og virksomhet på i stor grad frivillig arbeid og dugnadsinnsats. Her kan også du melde din interesse for å delta i lagets arbeid, med å skaffe inntekter til driften.

Med rundt 1000 medlemmer, blir det ikke mye dugnad på hver enkelt hvis alle bidrar litt.

På denne siden, vil du finne arrangement du kan melde din interesse for delta på. Du har også oversikt i kalenderen over andre arrangement, slik at du enkelt kan sjekke om din deltagelse på dugnad, vil kollidere med andre arrangement du ønsker å delta på.

Vi som idrettslag setter stor pris på din deltagelse og ser frem imot videre samarbeid til glede for alle medlemmene i laget.

Brandbu Idretsforening

Dugnadsportalen

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Kontakt oss om dugnad

Fyll inn navnet på den som ønsker å bidra med dugnadsinnsats

Fyll inn hva du ønsker å bidra med på dugnad, f.eks. kiosksalg, parkeringsvakt, generelt vaktarbeid osv

Fyll inn telefon nummer du kan nås på