Meld deg på nyhetsbrev

Velkommen

Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper. Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt brukernavn og passord fra minidrett.no
Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

Kalender Storstua

Til leietakere av Storstua

Det er nå utarbeidet nye brannverndokumentasjon for brukere av Storstua. Alle som leier stua må sette seg inn i dokumentasjonen slik at innhold og mulig bruk av forskriften er kjent. Brannverndokumentasjon finner du her.

Kalendere

• Padling Havkajakk Grunnkurs, MRK lørdag og søndag
    Padling Havkajakk Grunnkurs, MRK lørdag og søndag lør., 13. Mai, 10:00

Nå med direkte påmelding i Min Idrett. Trykk på bildet for å komme til Min Idrett. Skulle du få problemer med pålogging i Min Idrett, kan du bruke påmeldingen under. Ved å bruke Min Idrett, vil du få gjennomført kurs på din idretts cv. Hvis du ikke har vært innlogget i Min Idrett først, oppretter d

Kalender:
    Brandbu IF - Kajakk
    Når:
    lør., 13. Mai, 10:00

Adresse:
Brandbu Idretsforening
Postboks 80, 2760 BRANDBU

Mobil:
+4741929199

epost leder@brandbuif.no

VÅR HOVEDSPONSOR

Medlemskontingent i BIF

Medlemskontingenten, kr. 150.- også i 2017. Den betales via Min idrett eller i nettbanken på tilsendt faktura. For nye medlemmer som ikke kommer inn på Min idrett, kan disse melde seg inn via vårt kontaktskjema eller vår epost. Husk å oppgi navn, fødselsår og dato, adresse, tlf., gruppetilhørighet(kan være flere), og din epostadresse.

Medlemsdata sendes da til; medlem@brandbuif.no

Klubbavtaler og rabatter

Er du medlem av BIF og er aktiv i en av gruppene kan du oppnå rabatter på utstyr. Undergruppene har inngått egne avtaler med G-sport Brandbu. Klubbdressen til BIF får du kjøpt hos G-sport i Brandbu. De har også klubbgenser og fotballdrakt i klubbens farger.
For mer informasjon og priser. Kontakt G-sport Brandbu.