Meld deg på nyhetsbrev

Velkommen

Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper. Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt brukernavn og passord fra minidrett.no
Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

Kalender Storstua

Til leietakere av Storstua

Det er nå utarbeidet nye brannverndokumentasjon for brukere av Storstua. Alle som leier stua må sette seg inn i dokumentasjonen slik at innhold og mulig bruk av forskriften er kjent. Brannverndokumentasjon finner du her.

Kalendere

18-21 BIF Helsesportons., 29. Mar, 00:00 - 00:00

• Kurs i bruk av våre nettsider
    Kurs i bruk av våre nettsider ons., 5. Apr, 18:30 - 22:00

Det blir kurs med fokus på;nyhetsformidlingarrangement - kalendernyhetsbrevHåper så mange som mulig har tid å sette av denne kvelden, våre nettsider er viktig selv om enkelte grupper har egne nettsider. Hvis det blir litt tid, kan vi også se på sammenhengen med Min Idrett og synkroniseringen til Idr

Kalender:
    Brandbu IF
    Når:
    ons., 5. Apr, 18:30 - 22:00

Adresse:
Brandbu Idretsforening
Postboks 80, 2760 BRANDBU

Mobil:
+4741929199

Arbeid:

E-post:

VÅR HOVEDSPONSOR

Medlemskontingent i BIF

Medlemskontingenten, kr. 150.- også i 2017. Den betales via Min idrett eller i nettbanken på tilsendt faktura. For nye medlemmer som ikke kommer inn på Min idrett, kan disse melde seg inn via vårt kontaktskjema eller vår epost. Husk å oppgi navn, fødselsår og dato, adresse, tlf., gruppetilhørighet(kan være flere), og din epostadresse.

Medlemsdata sendes da til; medlem@brandbuif.no

Klubbavtaler og rabatter

Er du medlem av BIF og er aktiv i en av gruppene kan du oppnå rabatter på utstyr. Undergruppene har inngått egne avtaler med G-sport Brandbu. Klubbdressen til BIF får du kjøpt hos G-sport i Brandbu. De har også klubbgenser og fotballdrakt i klubbens farger.
For mer informasjon og priser. Kontakt G-sport Brandbu.