Meld deg på nyhetsbrev

Velkommen

Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper. Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt brukernavn og passord fra minidrett.no
Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

Kalender Storstua

Blogginnlegg ...

Norges raskeste!

205 visninger

Norges raskeste!

205 visninger

Lygnaløpet 1.

335 visninger

Bif nytt mai 2018

1034 visninger

Til leietakere av Storstua

Det er nå utarbeidet nye brannverndokumentasjon for brukere av Storstua. Alle som leier stua må sette seg inn i dokumentasjonen slik at innhold og mulig bruk av forskriften er kjent. Brannverndokumentasjon finner du her.

Kalendere

Adresse:

Brandbu Idretsforening
Postboks 80, 2760 BRANDBU

Mobil:

epost leder@brandbuif.no

VÅR HOVEDSPONSOR

Medlemskontingent i BIF

Medlemskontingenten, kr. 150.- også i 2018. Den betales via Min idrett eller i nettbanken på tilsendt faktura. For nye medlemmer som ikke kommer inn på Min idrett, kan disse melde seg inn via vårt kontaktskjema eller vår epost. Husk å oppgi navn, fødselsår og dato, adresse, tlf., gruppetilhørighet(kan være flere), og din epostadresse.

Medlemsdata sendes da til; medlem@brandbuif.no

Klubbavtaler og rabatter

Er du medlem av BIF og er aktiv i en av gruppene kan du oppnå rabatter på utstyr. Undergruppene har inngått egne avtaler med Intersport Brandbu. Klubbdressen til BIF får du kjøpt hos Intersport i Brandbu. De har også klubbgenser og fotballdrakt i klubbens farger.
For mer informasjon og priser. Kontakt Intersport Brandbu.