Om brandbu Idretsforening

Brandbu Idretsforening er et allidrettslag som organiserer 10 undergrupper. Du kan se og velge gruppe fra menyen over.

UTVIKLINGSPLAN FOR BRANDBU IDRETSFORENING

MÅLSETTING:
BIF skal tilrettelegge for idrett og fysisk aktivitet for barn og voksne.

VIRKEMIDDEL:
- BIF skal/bør ta vare på alle utøvere uansett nivå fra 6 års alder. Aktiviteter for barn under 6 år skal være en del av en familieaktivitet.Barn opp til 12 års alder bør drive allsidige aktiviteter, iht. Norges Idrettsforbunds til enhver tid gjeldende bestemmelser som barneidrett.
- BIF skal/bør tilrettelegge aktiviteter med tanke på individuell tilpasning for utøverne.
- BIF bør bygge opp et støtteapparat rundt de forskjellige aktivitetene/utøverne ved å engasjere foreldre og andre interesserte.
- BIF skal besørge vedlikehold og utbygging av anlegg.
- BIF bør tilrettelegge og motivere for opplæring og kurs for støtteapparatet i de forskjellige aktiviteter, samt nødvendig samarbeid med andre organisa­sjon­er.

Medlemsfordeler
Nyttige opplysninger til deg som BIF-medlem.

Fordeler du kan oppnå:
a) Gratis startkontingenter for 2 øvelser pr. dag i alle ute-stevner. (Men husk, stiller du ikke til start, må du selv betale startkontingenten).
b) Gratis overnatting, eller tilskudd til overnatting ved større stevner.
c) Støtte for å delta på treningsleir.
d) Trenings og konkurransetøy til redusert pris. T- trøya får de aktive gratis.
e) Treningskort på Avancia til redusert pris. Dette gjelder kun aktive over 15 år.
e) 10 % rabatt på varer i Brandbu Sport..(Gjelder ikke tilbudsvarer) Når du har betalt årskontigenten, vil du få et medlemsbevis
f) Gratis trening i Granshallen, Stangehallen og på banen der du benytter klubbens kastredskaper og annet utstyr.

Som BIF - medlem forventes det at du:

a) Benytter klubbens drakter med avtalt reklame.
b) Stiller som hjelper på stevner og som instruktør for yngre nå du ikke selv deltar. ( Dette i et begrenset omfang. Fordeles etter avtale.)
c) Vise god klubbfølelse og innsats i lagkamper og stafetter.
d) Vise fin framferd og god sportsånd.
e) Delta på våre få dugnader. Dette forventes også av foreldre.

Medlemskontingent og treningsavgift.
Hovedlaget har nå sendt ut innbetalingsgiro for kontingenten på kr. 150.-
Treningsavgiften på kr. 300.- altså til sammen kr. 300.- til friidrettsgruppas konto nr. 20.20.0804369, så overfører vi lagskontingenten til hovedlaget. Er det foreldre som også ønsker å være medlemmer, kan dette betales samtidig, men husk å før på navn og fødselsnummer.

Brandbu Idretsforening lover-/vedtekter.

Brandbu Idretsforening æresmedlemmer.