Påmelding svømmeskolen åpen

Postet av Brandbu IF den 12. Aug 2019

Da er endelig påmelding for babysvømming og testtime til svømmeskolen åpen. Babysvømming har allerede 8 av 10 plasser besatt, her har vi opprettet venteliste, og på testtimen til svømmeskolen har vi 40 plasser. Testimen er gratis og barna vil bli tildelt kursplasser etter en vurdering basert på denne timen. Testing blir tirsdag 10. september mellom kl. 17:00-19:00.

Når alle er fordelt på respektive kurs, vil vi fakturere kursavgift og medlemskontingenten for de som trenger det. Kursplassen vil etter innbetaling bli bekreftet fortløpende. Vi gleder oss veldig til å se responsen og håper riktig mange vil benytte seg av tilbudet vårt.

Direkte lenke til påmelding testtime før svømmekurs finner du her; https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=94297

Du finner også all informasjon og påmeldingslenker på disse sidene; https://www.brandbuif.no/p/41061/svommekurs 

Skulle du ha spørsmål, kan du ta kontakt på svommeskolen@brandbuif.no

Brandbu Idretsforening ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen til kurs. Endelig babysvømming og svømmeskole for de minste på Brandbu!

Postet av Brandbu IF den 7. Aug 2019

Foto Ove Nordberg

Endelig er Babysvømming tilbake i Brandbu Idretsforening med nyutdannet instruktør Anja Broløkken! Etter mange års pause på Hadeland, starter vi opp igjen i bassenget ved Brandbu Barneskole lørdag 14. September kl. 11-11.30

Hovedinstruktør og leder av svømmeskolen Lars Haakon Bakken, sammen med instruktør for babysvømmingen Anja Broløkken, instruktør for svømmeskolen May Lena Blokhus Brandser og leder Brandbu Idretsforening Ove Nordberg, kan ønske velkommen til svømmeskole for barn og babybading på Hadeland. To av våre ungdomsvømmere skal være med og assistere på svømmeskolen og det er Jenny Holme og Amijet Klobucista. De var på ferie da bildet ble tatt.

Etter et meget vellykket svømmekurs vinteren-/våren 2019, kan vi også endelig tilby svømmeskole for barn i alderen 5-10 år. Svømmeskolen bygger på at barna lærer gjennom lek, mestring og trygghet.

Vi har hatt egen svømmegruppe i Brandbu If i en rekke år, og nå funnet tiden moden for å knytte oss til Norges Svømmeskoles eget opplegg tryggivann. Vi er så heldig å få med oss dyktige erfarende trenere sammen med nyutdannet instruktør på babybading, og to av våre svømmeungdommer som tar begynnerkurs for instruktører nå i august. Sammen håper vi dette blir et godt team, som kan gi de minste trygghet og svømmeglede i vannet.

Svømmeskolen hos oss blir tirsdager fra kl. 17.00 – 19.00 med oppstart tirsdag 10. september, hver kurskveld har en varighet på 30 min., og kurset går over 8 ganger pluss en test dag første time.

Kursene hos oss blir til en veldig hyggelig pris, kun kr. 1.150, - inklusivt medlemskap i Brandbu Idretsforening. For de som er medlemmer koster kurset kr. 1.000, -. Medlemskapet i forening omfatter også forsikringsordningen i svømmeforbundet.  

Vi åpner opp for påmelding i løpet av kort tid og du vil finner informasjon  på våre nettsider Svømmeskolen og våre Facebookside https://www.facebook.com/BrandbuIF/Levert av IdrettenOnline