Padlelogg

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 30. Mai 2019

Da er det installert nettbrett i naustet med "padleloggen" på. Da kan du velge om du vil notere i den blå boka som henger på veggen ved vaskesakene, eller om du vil bruke den elektroniske loggen på nettbrettet når du skal ut og padle. Den er satt opp bak "skifte veggen" ved det hvite skapet. Trykk på knappen på høyre side for å aktivere nettbrett, stryk opp på skjermen og registrer deg i loggen. Lu registrerer deg inn igjen når du har kommet tilbake å lagt inn kajakken. Det finnes antibac servietter for renhold av padden ved behov. 

Padlelogg brukerveiledning medlem.pdf

Nå kan du laste ned elektronisk padlelogg for registrering av padleturen hos Bif kajakk. Bli med å test da vel. Appen er dessverre bare for Android enda. Passord for innlogging er; "Bifkajakk2019". Lastes ned fra Google Play.

Listen over medlemmer vil bli oppdatert med det første, så hvis du ikke finner navnet ditt, så vil det dukke opp med det første. Her noen skjermprint.


0 Kommentar

Første kajakk kurs 2019

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 21. Mai 2019

Da var vi endelig i gang med årets kurssesong, og for en start. Alt fra nydelig sommervarme og 16 grader i fjorden, til forrykende uvær og iskaldt i fjorden.

En herlig frisk gjeng som alle besto med glans. Alle tok wetexit, imponerende. Blir veldig hyggelig hvis dere blir med som en del av den herlige gjengen vi har blitt i Brandbu kajakk. Håper å se dere igjen både på kurs og tirsdags treninger. Takk for innsatsen og vel blåst :-) 0 Kommentar

Introkurs havkajakk 21. mai 2019

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 20. Mai 2019

Alt klart for morgendagens kurs og årets første kurs på Randsfjorden. Vi gleder oss og vi kan nok forvente oss litt blandet vær. Er vi heldige blir det delvis skyet og sol, er vi skikkelig uheldig kan det bli litt regn. Våte blir vi uansett. Bare å ta på seg en alvers jakke, padlejakke eller en regnjakke og varmt godt skift, så blir dette en super ettermiddag.

Vi møte på Ulsnestangen ved det røde naustet klokken 17.00.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline