Bli med på dommerkurs!

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 5. Feb 2019

Brandbu IF Friidrett arrangerer dommerkurs i friidrett i vår.

Kurset går over to kvelder; torsdag 14. mars og torsdag 4. april, se invitasjon: Dommerkurs i Brandbu 2019.pdf.

Vi oppfordrer alle funksjonærer, foreldre og andre interesserte til å melde seg på kurs. Dette er en fin anledning til å lære mer om friidrett. Samtidig er klubben avhengig av å utdanne dommer, for at vi skal kunne fortsette å arrangere stevner. Det er derfor viktig at flest mulig melder seg på.

Kurset er gratis for deltakerne. Meld deg på i MinIdrett eller på e-post: friidrett@brandbuif.no

Påmeldingsfrist 28. februar.

Ses på kurs!

Velkommen til innendørsstevne i hopp- og kastøvelser

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 13. Jan 2019

Lørdag 23. februar arrangerer Brandbu IF Friidrett innendørsstevne i Gran Idrettshall i Brandbu.

Øvelsene starter kl. 14.00. Registering fra kl. 13.00.

Vi har følgende klasser og øvelser:

Startkontingent: 50 kr

Påmelding i MinIdrett innen torsdag 21. februar.

Innbydelsen leser du har: Invitasjon innendørsstevne lørdag 23 februar 2019.pdf

50 år med Idrettsmerker

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 28. Okt 2018

Fredag 19. oktober var det sesongavslutning for friidrettsgruppa. I 2018 er det to medlemmer i Brandbu IF som har gjennomført idrettsmerke 50 ganger. Det er en flott prestasjon, som krever 50 år med trening. Jens Alm og Odd Hovi ble derfor hedret med 50 års merke, diplom og blomster fra friidrettsgruppa.

Gratulerer så mye begge to!

Trening vinteren 2018-2019

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 23. Okt 2018