Magnus skal til EM i terrengløp i Lisboa i desember

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 27. Nov 2019

Det norske juniorlaget for herrer som vant nordisk mesterskap i Finland 10 november. Fra venstre: Magnus Tuv Myhre, Håkon Stavik, Jonatan Vedvik og Ibrahim Buras. Foto: Erik Sakshaug

Norges Friidrettsforbund har tatt ut Magnus Tuv Myhre, fra Brandbu IF, til å representere NORGE under Europamesterskapet i terrengløp som arrangeres i Lisboa, Portugal søndag 8. desember 2019.
De har tatt ut det samme laget som vant nordisk mesterskap i Finland 10. november.

Hele Brandbu heier på Magnus og resten av det norske laget.

Lykke til!

Sterkt løp av Magnus i Nordisk mesterskap i terrengløp

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Nov 2019

Landslagsdebutanten Magnus Tuv Myhre fra Brandbu IF leverte et solid resultat i juniorlandskampen. Han ble nr. 8, 19 sekunder bak vinnerne Håkon Stavik. Gratulerer Magnus!

Resultater

Det norske juniorlaget for herrer. Fra venstre: Magnus Tuv Myhre, Håkon Stavik, Jonatan Vedvik og Ibrahim Buras.
(Foto hentet fra friidrett.no. Fotograf: Erik Sakshaug.)

Flott innsats i KM i Søndre Land

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Nov 2019

Lørdag 9. november var det kretsmesterskap i hoppøvelser uten tilløp for Oppland og Hedmark i Søndre Land-Hallen. Blant 19 deltakere fra tre klubber var det 3 utøvere fra Brandbu IF.

Maria Elvestuen (12) deltok i både høyde u. tilløp og lengde u. tilløp. Hun oppnådde 2,15 m i lengde u. tilløp og 0,95 m i høyde u. tilløp. Hennes resultat i lengde u. tilløp ga 910 poeng på Tyrving-tabellen.

Maria, lengde u. tilløp

Guro Kvamme (17) oppnådde 2,24 m i lengde u. tilløp og 1,10 m i høyde u. tilløp.

Guro, lengde u. tilløp

Ingrid Torlin Erichsen (18) deltok også i begge øvelser. Hun oppnådde 2,15 i lengde u. tilløp og 1,05 i høyde u. tilløp.

Ingrid Torlin Erichsen, lengde u. tilløp

Flott innsats av alle tre!

Innetreninga vinteren 2019-2020 begynner 04.11.19

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 30. Okt 2019

Magnus skal til Nordisk mesterskap i terrengløp i Finland

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 20. Okt 2019

Etter meget sterke prestasjoner av Magnus gjennom sesongen, er han tatt ut til å representere Norge i Nordisk mesterskap i terrengløp i Finland 10. november.

Magnus har vist god form både i baneløp og ikke minst terrengløp i sommer og høst. Bakgrunnen for at han er tatt ut til Nordisk, er nok to meget sterke prestasjoner i løpet av oktober.

I NM i terrengløp 6 km 13. oktober, som gikk i Frognerparken, løp han svært offensivt og sterkt og endte på 5. plass i ei meget hard juniorklasse. Magnus løp på 18,46 og ble 29 sekunder bak vinneren Håkon Stavik fra Ålesund.

Lørdag 19. oktober løp Magnus et enda sterkere løp på Hytteplanmila i Hole. Her ble det også 5. plass i den eldste juniorklassa blant de beste juniorene i Norge. Magnus tilbakela den 10 km lange løypa på 30,48. Han ble her nr. 36 blant 3850 deltakere. Tidligere Brandbu-løper, Michael Ande Tesfamichael (BUL), ble nr. 40, 4 sekunder bak Magnus. Den suverene totalvinneren av løpet, Jacob Ingebrigtsen, løp på 27,54, noe som er løyperekord og europeisk rekord for juniorer på 10 km gateløp.

Vi gratulerer Magnus med fantastiske løp, og vi ønsker han lykke til i Nordisk.