Sterkt løp av Magnus i Nordisk mesterskap i terrengløp

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Nov 2019

Landslagsdebutanten Magnus Tuv Myhre fra Brandbu IF leverte et solid resultat i juniorlandskampen. Han ble nr. 8, 19 sekunder bak vinnerne Håkon Stavik. Gratulerer Magnus!

Resultater

Det norske juniorlaget for herrer. Fra venstre: Magnus Tuv Myhre, Håkon Stavik, Jonatan Vedvik og Ibrahim Buras.
(Foto hentet fra friidrett.no. Fotograf: Erik Sakshaug.)

Flott innsats i KM i Søndre Land

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Nov 2019

Lørdag 9. november var det kretsmesterskap i hoppøvelser uten tilløp for Oppland og Hedmark i Søndre Land-Hallen. Blant 19 deltakere fra tre klubber var det 3 utøvere fra Brandbu IF.

Maria Elvestuen (12) deltok i både høyde u. tilløp og lengde u. tilløp. Hun oppnådde 2,15 m i lengde u. tilløp og 0,95 m i høyde u. tilløp. Hennes resultat i lengde u. tilløp ga 910 poeng på Tyrving-tabellen.

Maria, lengde u. tilløp

Guro Kvamme (17) oppnådde 2,24 m i lengde u. tilløp og 1,10 m i høyde u. tilløp.

Guro, lengde u. tilløp

Ingrid Torlin Erichsen (18) deltok også i begge øvelser. Hun oppnådde 2,15 i lengde u. tilløp og 1,05 i høyde u. tilløp.

Ingrid Torlin Erichsen, lengde u. tilløp

Flott innsats av alle tre!

Innetreninga vinteren 2019-2020 begynner 04.11.19

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 30. Okt 2019

Magnus skal til Nordisk mesterskap i terrengløp i Finland

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 20. Okt 2019

Etter meget sterke prestasjoner av Magnus gjennom sesongen, er han tatt ut til å representere Norge i Nordisk mesterskap i terrengløp i Finland 10. november.

Magnus har vist god form både i baneløp og ikke minst terrengløp i sommer og høst. Bakgrunnen for at han er tatt ut til Nordisk, er nok to meget sterke prestasjoner i løpet av oktober.

I NM i terrengløp 6 km 13. oktober, som gikk i Frognerparken, løp han svært offensivt og sterkt og endte på 5. plass i ei meget hard juniorklasse. Magnus løp på 18,46 og ble 29 sekunder bak vinneren Håkon Stavik fra Ålesund.

Lørdag 19. oktober løp Magnus et enda sterkere løp på Hytteplanmila i Hole. Her ble det også 5. plass i den eldste juniorklassa blant de beste juniorene i Norge. Magnus tilbakela den 10 km lange løypa på 30,48. Han ble her nr. 36 blant 3850 deltakere. Tidligere Brandbu-løper, Michael Ande Tesfamichael (BUL), ble nr. 40, 4 sekunder bak Magnus. Den suverene totalvinneren av løpet, Jacob Ingebrigtsen, løp på 27,54, noe som er løyperekord og europeisk rekord for juniorer på 10 km gateløp.

Vi gratulerer Magnus med fantastiske løp, og vi ønsker han lykke til i Nordisk.

Fin sesongavslutning fredag 8. november

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 29. Sep 2019

Fredag var det sesongavslutning og premieutdeling i friidrettsgruppa. Storstua var fullsatt og det var god stemning med kaker og pølser og hyggelig prat. Premier ble delt ut for både idrettsmerker, Gulbrandsen & Olimb karusellen og Mohagen Bil Cup. I tillegg var det utdeling av 1 000 poeng pokaler. I alt 5 utøvere har klart å få 1000 poengpokal i år. Det ble også gitt en liten påskjønnelse til trenerne som gir utøverne et flott treningstilbud.

Lars Aleksander Ruud representerte Norge under Spesial Olympic i mars og kom hjem med sølvmedalje i kule og en fin 5 plass på 100 m. Han fikk overrakt et flott bilde.

Friidrettsgruppa takket alle sponsorer for støtte til aktivitet og utvikling av utøvere.

Videre må vi takke alle frivillige som har bidratt til gjennomføringen av sesongens arrangementer. Uten alle de positive og fleksible funksjonærene våre hadde vi ikke klart dette.

Takk for en flott sesong til alle utøvere med støttespillere og foresatte.

Charlotte Aschim Grimsrud og Melina Bjørnstad Borgli fikk utdelt idrettsmerke i sølv for barn, av Inger Torun Østen.

Denne flotte gjengen har deltatt på Gulbrandsen og Olimb karusellen 2019.

Lotta Flatum Fallingen, Maria Elvestuen, Mali Jåvoll Hagen og Ulrik Jåvoll Hagen med 1000 poeng pokaler. I tillegg har Magnus Tuv Myhre klart kravet til 1000 poengpokal i år.

Denne flotte gjengen fikk premier for deltakelse i Mohagen Bil Cup 2019.