Magnus fortsetter framgangen – ny pers på 3000 meter

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 31. Jul 2020


Magnus gjennomførte igjen en solid 3000 meter da han deltok på stevne på Fana Stadion onsdag 29. juli. Han løp på tiden 8:03:02 og perset med det med litt over 4 sekunder. Han kom inn på en fin 6 plass av totalt 62 fullførende.

 

Magnus startet i elitefeltet med totalt 15 startende og fikk dessverre en litt dårlig start og havnet bakerst i feltet. Han jobbet seg fornuftig opp i feltet undervis og avsluttet med en sterk siste 200 meter.

 

Dette er den nest raskeste tiden som er løpt av noen i Innlandet Friidrettskrets (Oppland og Hedmark) gjennom tidene og det manglet bare 23 hundredel for å ta kretsrekorden. Magnus viser sterk framgang for hver konkurranse denne sesongen. 8 minutter grensen nærmer seg. Det blir moro og følge med videre utover i sesongen.

 Gratulerer så mye med ny pers og flott gjennomført konkurranse. Lykke til med forberedelsene til Junior NM.0 Kommentar

Gratulerer med dagen, Odd!

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 29. Jul 2020

Foto: Guro Gulstuen Nordhagen

Friidrettsgruppa vil i dag hylle vår kjære jubilant, Odd Hovi. Gratulerer så mye med 80 års dagen.

Odd er en sprek og aktiv mann i friidrettsgruppa, sin alder til tross. Engasjert og interessert som han er. Han holder seg i form og er observert på banen for trening til idrettsmerke. For et par år siden gjennomførte han idrettsmerke for 50 gang, og han trener fortsatt for å klare merke, så det blir nok flere merker framover. Det er utrolig sprekt og flott gjort.

Som ungdom var Odd mellomdistanseløper og leverte meget gode resultater. Klubb-rekorden på 1 500 m på tiden 3:53:2 ble satt i 1968, og det skulle gå hele 52 år for noen klarte å ta den. Gjennom årene har du motivert våre løpere til å ta denne rekorden. På Bislett 15. juli i år lykkes det. Magnus satte ny klubb-rekord på tiden 3:49:80. Det ble vel en fin bursdagsgave til vår kjære jubilant!

Selv om det er løping som ligger ditt hjerte nærmest, Odd, så er du interessert i all friidrett; både løp, hopp og kast. Odd er ofte den første til å gratulere når en utøver markerer seg, eller har perset. Dette er noe utøverne setter utrolig stor pris på.

Odd er fortsatt primus motor for terrengløpene og han ble veldig lei seg for at disse ble korona-utsatt i vår, men i september er vi i gang igjen, Odd. Vi gleder oss, og setter pris på at du fortsatt er med på å motivere våre utøvere til dyst i Dæhlenmoen.

 

Vi må få takke deg for ditt store engasjement i friidrettsgruppa. Du stiller trofast opp på alle stevner og hjelper til, og du følger med på det som skjer i Brandbu. Du er en utrolig stor motivator for både aktive og oss som tilrettelegger for aktivitet. Du heier på oss alle og inspirerer til innsats. Det er utrolig verdifullt for oss alle at du bidrar med all din kunnskap, motivasjon og engasjement.

 

Vi ønsker deg en flott 80 årsdag og feiring med familie og venner.

 

Hilsen oss i friidrettsgruppa1 Kommentar

Resultatliste Mohagen Bil Cup 4 - 19.08.2020

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 22. Jul 2020

Resultatlista ligger her

 

Vår samarbeidspartner for stevnene er Mohagen Bil:0 Kommentar

Lotta viser sterk diskosform

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 16. Jul 2020

Lotta leverte en meget jevn og god serie på Modum i kveld, med flere kast på 50 meter. Lengste kast ble målt til 51,51 m. Lotta er selvfølgelig veldig fornøyd med pers, men føler at hun har mer inne. 


1 Kommentar

Sommerstevne på Bislett

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 15. Jul 2020

Magnus fortsetter å imponere stort på friidrettsbanen. I kveld løp han 1500 m på Bislett på tiden 3.49.80. Det er en forbedring av pers med over 6 sek! Klubbrekorden (3.53,2), satt av Odd Hovi, som har stått siden 1968, er nå historie. Gratulerer med et kjempeløp, Magnus!
Lotta hadde som mål å kaste diskosen over 50 meter- streken. Det klarte hun i sitt 4. kast, men dessverre 10 cm utenfor sektor. I siste kast oppnådde hun 49,85 m, som ble kveldens lengste. Nye muligheter på Modum i morgen, Lotta!

Du kan se video fra stevnet her. Lottas lengste (ugyldige) kast 1:20:40, Magnus' 1500m 3:28:50.


(Bilde fra jr.NM i fjor)2 Kommentarer

Levert av IdrettenOnline