Oppstart av trening for utøvere under 11 år og for funksjonshemmede

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 7. Mai 2020

Mandag 11. mai starter vi opp igjen med organisert trening for aldersgruppa 5-11 år. Det blir treningstilbud på friidrettsbanen på mandager fra kl. 17.30 – 18.30. På onsdag møtes vi på banen kl. 18.00 og går ned i Størenslunden og trener i amfiet der.

 Onsdag 13. mai starter vi opp igjen med organisert trening for utviklingshemmede fra kl. 17.00 – 18.00.


Smittevernreglene skal overholdes på trening. Det vil i hovedsak si ingen nærkontakt, og en minimumsavstand på en meter mellom personer. Treningen kan kun gjennomføres i grupper på maksimalt 20 personer. Trener inngår i dette antallet. Det kan imidlertid være flere grupper på et anlegg så lenge avstandsbestemmelsene overholdes. NFIF anbefaler at man holder en så stor avstand som mulig mellom gruppene, og minimum 10 meter.


Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal ikke delta i noen form for aktivitet.

Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten. Alle må vaske hender før trening. Vi setter fram håndsprit ved kaldtlageret. Alle må komme med rene klær på trening og alle klær må vaskes i 60 grader etter trening.

 Ved bruk av alle typer utstyr er den generelle regelen at utstyret kun kan berøres av en person. Videre må utstyret desinfiseres før og etter bruk. Det vil derfor bli begrenset mulighet for bruk av utstyr.

Friidrettsforbundets regler for trening gjelder for treningene vår. Les reglene her:

Kjøreregler for organisert trening


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline