Vanntilvenning barn fra 2-5 år

Arrangør: Brandbu IF
Påmeldingsfrist: 01.11.2019 16:00:00

Babysvømming i Brandbu If, Foto:

Som et ledd i utviklingen av svømmeskolen i Brandbu Idretsforening, ønsker vi å kunne tilby vanntilvenning for barn i alderen 2-5 år.

Vi har nå etablert babysvømming fra 0-2 år og svømmeskole fra 5-11 år, så dette vil være mellomsjiktet vi nå legger opp som et lite prøveprosjekt fram til jul i første omgang. Tilbudet vil ikke følge svømmeskolens opplegg med være basert på badeglede og moro med barn og foresatte i bassenget.

Brandbu Idretsforening er med i AlleMed prosjektet, så all trening og deltagelse i idrettslaget utenom ordinær svømmeskole er gratis inntil det året barnet fyller 10 år. Vi stiller imidlertid krav om at alle barn som skal være med, er medlem i klubben. Denne kontingenten er på kr. 150,- pr. år. Vi oppfordrer også foresatte til å melde seg inn i klubben, det er samme lave kontingent.

Du kan melde på deg og ditt barn her Påmelding

Velkommen til badeglede i Brandbu Idretsforening