Informasjon om påmelding

All påmelding skjer via siden på dette skjemaet.

Her velger du kurs du vil melde på ditt barn. Viktig å fylle inn opplysninger i alle obligatoriske felt. De er merket *.

Er du usikker på hvilket kurs du skal melde på? Bruk nivåvelgeren. Fremdeles usikker? Send e-post til Svømmekurs Bif

Alle betaling foregår med Vipps. For allerede eksisterende medlemmer kan vi også tilby faktura gjennom minidrett. Deres plass på kurset blir bekreftet så snart vi har mottatt betaling på Vipps eller i minidrett.

Pris for medlemmer kr. 1250,-

Pris for ikke medlemmer kr. 1400,-

Vi foretrekker at alle barna har egne svømmebriller. Du kan ta med deg de du har fra før og hvis du ikke har, tilbyr vi å kjøpe på kurset. Disse kjøpes i Vippsbutikken.

Hvordan gjennomfører vi kurset

Kurset starter opp med en kartleggings kveld, 5. februar, hvor vi klassifisere barna etter ferdighetsnivå. Dette gjør vi for å sikre at alle får så mye ut av kurset som mulig. Hver kurskveld er på 30 minutter og du får beskjed i velkomst eposten når du skal møte.

Her er oversikt over alle kursdager

KursdagerDatoer
Testdag5. februar 2019
dag 112. februar