EKSTRA KURSRUNDE FØR SOMMEREN UKE 15

For dere som ønsker å være med på en kursrunde før sommerferien. Kursene blir opprettet dersom vi har mer enn 25 påmeldte totalt. Hvilket kurs barnet skal gå på sortere vi etterhvert. Dersom noen er med for første gang og skal testes så kommer vi nærmere tilbake med det.

Kurset starter opp første tirsdag, 14. april  etter påske og påmeldingsfrist er onsdag  8. april, 2020. kl 1800. Kurset koster kr 850 for medlemmer i BIF og ikke-medlemmer må i tillegg betale medlemskontingent i BIF.

Meld deg på her; Ekstra kursrunde før sommeren

TESTTIME FØR KURSSTART

Denne timen er en test-time for videre kurs denne høsten. Denne timen er gratis og hjelper med å finne det riktige nivået for barnet til videre kurs. Testtimer er tirsdag 07.01.2020. (Hval, Skilpadde, Pingvin, Selunge). Disse kursene har planlagt oppstart tirsdag 14.01.2020 og går i 10 uker.

Testtimen vil foregå i fire puljer og dere vil få en e-post med tildelt pulje fortløpende ettersom antall påmeldte kommer inn. Så sjekk at oppgitt e-post er riktig og følg med på tid fra oss. 

Kurspris er Kr. 1000 for medlemmer i BIF. Kr. 1150 for ikke-medlemmer, og i denne kursavgiften inkluderes medlemskap i Brandbu Idretsforening. Faktura for kurs og eventuell medlemskontingent, sendes ut når alle er plassert i respektive kurs etter testtimen. 

Kursplass blir ikke bekreftet før medlemskontingent og kursavgift er betalt. Både medlemskontingent og kursavgift faktureres via minidrett. Betaling skal skje innen første kursdato.

Påmelding ventelister her

Informasjon om påmelding

All påmelding skjer nå via siden https://www.tryggivann.no/ og søk opp kurs ved å gjøre valg som vist på bildet under.


Innlogging

For å melde på svømmekurs må du lage deg en brukerkonto. Det gjør du ved å klikke på linken 'Registrer ny konto' oppe til høyre på denne siden.

I prosessen med å opprette brukerkonto vil du få tilsendt en e-post med aktiveringskode. Du er nødt til å bruke denne koden for å aktivere kontoen før du kan logge inn første gangen. Registrerer du mobilnr. vil du også få mulighet til å få aktiveringskoden tilsendt på SMS.

Hvis du som forelder skal melde et barn på svømmekurs, husk at brukerkontoen skal lages i ditt navn. Dette sikrer at fakturaen adresseres til en myndig person. Dette er også nødvendig for at søskenmoderasjon skal slå inn i de tilfeller hvor dette tilbys av arrangør.

Er du usikker på hvilket kurs du skal melde på? Bruk nivåvelgeren. Fremdeles usikker? Send e-post til Svømmekurs Bif


Alle betaling foregår med Vipps. For allerede eksisterende medlemmer kan vi også tilby faktura gjennom minidrett. Deres plass på kurset blir bekreftet så snart vi har mottatt betaling på Vipps eller i minidrett.

Pris for medlemmer kr. 1000,-

Pris for ikke medlemmer kr. 1150,-

Vi foretrekker at alle barna har egne svømmebriller. Du kan ta med deg de du har fra før og hvis du ikke har, tilbyr vi å kjøpe på kurset. Disse kjøpes i Vippsbutikken.

Hvordan gjennomfører vi kurset

Kurset starter opp med en kartleggings kveld, 10. september, hvor vi klassifisere barna etter ferdighetsnivå. Dette gjør vi for å sikre at alle får så mye ut av kurset som mulig. Hver kurskveld er på 30 minutter og du får beskjed i velkomst eposten når du skal møte.

Oversikt over alle kurs og kursdager finner du i kursoversikten på tryggivann


BETINGELSER


OPPSIGELSE AV PLASS 

Oppsigelse av plass 14 dager før kurset starter belastes med 300 kr i administrasjonsgebyr. Ingen refusjon etter dette.

SYKDOM OG FERIE 

Det gis ikke kompensasjon for sykdom eller ferie. Dersom en ikke møter, anses gangen som tapt. Unntak for langvarig fravær dokumentert med legeattest.  

KANSELLERING AV KURS 

Vi er en liten klubb og sykdom blant trenere eller få påmeldte kan føre til kansellering. Ved bortfall av en vesentlig del av kurset vil en forholdsmessig del av treningsavgiften tilbakebetales.

STENGT HALL 

Vi har ikke anledning til å erstatte tapte dager som skyldes feil ved svømmehallen eller utløsning av brannalarm. 

MEDLEMSKONTINGENT 

Alle kursdeltagere må betale årlig medlemskontingent i Brandbu Idretsforening. Dette er obligatorisk og dekker blant annet forsikring gjennom Norges Svømmeforbund. Vi oppfordrer også foresatte til å melde seg inn i Brandbu Idretsforening for å få stemmerett på Årsmøtet og stille til verv. Les mer på Brandbu Idretsforening hjemmeside. 

UTSTYR 

Badetøy, dusjsåpe, håndkle og svømmebriller. Alternativt vannflaske. 

Badehette er ikke påbudt i bassenget ved BBS men er anbefalt 

Svømmere på videregående kurs bør ha tettsittende badedrakt eller badeshorts. 

Gode svømmebriller har fleksibel kant som virker som sugekopper rundt øyet.

SVØMMESKOLE 

Barn må være i skolealder for å begynne på svømmeskole. Foresatte bes vente utenfor i gangen. Unntak er en kort stund første kursdag - og for å juble når barna mottar svømmemerker mot slutten av siste kursdag.  

TRENERE 

Treners ansvar er begrenset til tiden barna er inne i selve svømmehallen og ikke i gang eller garderobe. Svømmeklubben har rett til å bytte ut trenere eller sette inn vikarer, men vil tilstrebe at barna har faste trenere. 

KURSTIDER 

Flere svømmekurs kan bli slått sammen og tidspunkt for kurs kan da flyttes med inntil en time.  Vi beklager dette, men trenger denne fleksibiliteten for å unngå tomme eller overfylte kurs. 

HYGIENE 

Alle skal dusje nakne og såpe seg inn før de går i bassenget. Høye bakteriemålinger betyr mer klor i bassenget og i verste må hallen holdes stengt mens bassenget renses. Badehette er ikke påbudt ved BBS, men en fordel.  

GARDEROBE 

Skolebarn må skifte i garderobe med samme kjønn. Det kan være stor aldersspredning på et kurs og i garderoben skifter barna samtidig med deltagere på kursene som går før og etter deres eget kurs.  

FORESATTE 

Foresatte har fullt ansvar for barn i gang og garderobe. Foresatte får ikke gå inn i motsatt kjønns garderobe, men bes om å samarbeide for å følge med på barna mens de dusjer og skifter. Grip inn dersom barna blir for utagerende. Det er lett å falle på våte gulv og herjing med dører kan gi klemskader. Det er ikke greit å gjemme andres klær eller å spionere i motsatt kjønns garderobe.  

Gi barna tid til å kose seg i garderoben og bli bedre kjent med hverandre. 

 

Levert av IdrettenOnline